etusivu toimitus yhteys

17. joulukuuta 2014

Lyytin joulukalenteri 2014 - 17. luukku!

Keveän haikea onnentunne ei ole vielä eilisen mahtavan Lyseon yön jäljiltä karissut - ne keillä oli hauskaa huutaa hep! Vaikka kaikki huipentuikin eiliseen iltaan huikeine ohjelmanumeroineen, rohkenen jopa sanoa itse matkan ja tekoprosessin olleen vähintään yhtä tärkeä,  ellei jopa tärkeämpi, kuin itse tapahtuma. Niinpä minäkin vielä miljoonannen kerran kiitän kaikkia teitä, jotka järjestelitte, uurastitte,  ahersitte ja pakersitte tämän eteen ruotsin sanakokeiden, fysiikan läksyjen ja kaiken muun mahdollisen lomassa.

Tämänvuotisen Lyseon yön teemana oli siis Disney ja sadut, joka näkyi sankoin joukoin saapuneiden osallistujien pukeutumisessa. Myös ruokailu ja väliaika- sekä päälavaohjelma oli järjestetty teemaa silmällä pitäen. Koristeluissa ei oltu kitsasteltu - mahtoi olla homma niitä kasatessa ja vielä purkaessakin...

Ainakin minun mielestäni tapahtuma oli oikein onnistunut, iloinen ja viihdyttävä. Työtä sen eteen tehtiin, mutta lopputuloksena syntyi mahtava Lyseon yö vuosimallia 2014.

Kuvat otti Mari ja tekstin kirjoitti Sanna.Uusi hallitusken puheenjohtaja astui virallisesti virkaansa.
Tunnelmia illan jälkeisestä siivousurakasta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita toki jotakin. Vastaamme ilolla!