etusivu toimitus yhteys

7. marraskuuta 2015

Kansainvälisyysviikko Lyseossa

Viikko 44 vietettiin Lyseolla kansainvälisissä tunnelmissa. Viikon jokainen päivä aloitettiin teeman mukaisella aamunavauksella ja jokaiselle pitkälle välitunnille oli järjestetty kansainvälistä ohjelmaa.Maanantain aamunavauksessa meille esittäytyi joukko Karelia AMK:n vaihto-opiskelijoita. He kertoivat muun muassa mitä eroja ja yhtäläisyyksiä he ovat huomanneet kotimaansa ja Suomen välillä. Espanjalaiset eivät esimerkiksi ole tottuneet syömään niin aikaisin kuin me täällä Suomessa. Vaihtarit vierailivat myös oppitunneilla.Pitkällä välitunnilla ohjelmassa oli laulua ja tanssia.
   
Tiistain pitkällä välitunnilla saimme kuulla lisää kansainvälisiä lauluesityksiä ja nähdä irlantilaista tanssia. Nopsajalkaisesta tanssijasta meinasi olla mahdotonta saada täysin pysähtynyttä kuvaa!

Tyttöhän leijuu!


Keskiviikkona kansainvälisyysmessut täyttivät ala-aulan, kun esittelyssä oli monta kiinnostavaa maata. Messuilla pääsi muun muassa maistelemaan venäläisiä leivoksia sekä leikkelemään hedelmiä.

Torstain pitkällä välitunnilla vuorossa oli salsaa. Jo pelkkä aulassa raikuva musiikki toi menevän tunnelman käytäville. Hienon tanssiesityksen jälkeen myös koulumme opiskelijat pääsivät salsaamaan!
Kansainvälisyysviikon viimeisen päivän pitkällä välitunnilla saimme kuulla koulumme opiskelijoiden laulua usealla eri kielellä sekä kokeilla origamien taittelemista. Valmiiden lintujen siipiin kirjoitettiin nimet sekä suomeksi että japaniksi.Kiitos kaikille esiintyjille mahtavasta kansainvälisyysviikosta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita toki jotakin. Vastaamme ilolla!