etusivu toimitus yhteys

27. maaliskuuta 2012

Pääsiäis-hellou

Kevättä on rinnassa ja pikku hiljaa jo ilmassa.  Aurinkokin paistaa niin keväisesti että.  Vaikka aika-ajoin tuntuu, ettei tuo lumen tulo koskaan lopu, niin kyllä se kesä sieltä alkaa häämöttää eli ei kun hymyä huuleen. Näin koeviikon alkuun haluan toivottaa kaikille oikein paljon onnea ja tsemppiä kokeisiin! Ensi viikolla onkin pääsiäinen ja pieni suklaantäytteinen hengähdystauko, jonka jälkeen on kiva aloittaa vuoden viimeinen jakso!



Vinkkinä Helsinkiin matkustaville ja taiteesta kiinnostuneille, suosittelen Ateneumin Carl Larsonin näyttelyä. Helppoja, kesäisen pirtsakoita, vesivärimaalauksia, ei voi saada kuin hyvälle tuulelle. Vaikutuin itse erityisen paljon, sillä teokset ovat kooltaan suuria ja värit ovat silmiä hiveleviä. Näyttely on aina huhtikuun loppuun saakka, suosittelen lämpimästi, vaikket olisikaan mikään intohimoinen taiteen harrastaja.
Carl Larsson kuuluu ruotsalaisen taiteen rakastetuimpiin klassikoihin, jonka maalaukset idyllisestä kotielämästä ovat tunnettuja myös Suomessa.

Carl Larson - The bridge
- Lotta Pulkkinen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita toki jotakin. Vastaamme ilolla!