etusivu toimitus yhteys

1. joulukuuta 2015

Lyytin joulukalenteri 2015: Luukku 1

Joulukuu joulukuu joulukuu! Aika on mennyt aivan valtavan nopeasti ja taas kerran alkaisi se koko vuoden paras kuukausi. En tiedä teistä, mutta itselläni tuntuu olevan joulukuussa aivan hurjana tekemistä, eikä niistä suinkaan vähäisimpänä ole joululahjojen hankkiminen. Itselläni tämä tahtoo jäämään aina kauhean viimetippaan, ja parin viimeisen viikon aikana ennen joulua rynnätäänkin sitten kaupasta toiseen etsimässä itse lahjoja kuin joulupapereitakin. Korteista puhumattakaan. Näin ensimmäiseen joulukalenterin luukkuun ajattelin tehdä pienen gift guiden sitä lahjojen ostoa helpottamaan. Toivottavasti tästä on apua! (Ja pahoittelut, kun kuvat ovat pääasiassa tytöille suunnattuja lahjoja, mutta linkkien takaa löytyy myös pojielle sopivia lahjavinkkejä.)

Monista nettikaupoista löytyy tänä vuonna (en kyllä ole varman, onko niitä ollut ennenkin) ihan erillisiä Christmas gift guideja ja minusta ne ovat kyllä aika hyödyllisiä. Jos olet siis kova nettishoppaaja, kannattaa kurkata näiden muutamien linkien taakse.Itsetehdytkin lahjat ovat kovin kivoja ja etenkin persoonallisia. Lasipurkkiin voi laittaa niin karkkeja, keksejä kuin joidenkin hyvien leivoksien ainekset ja liittää reseptin mukaan. Jos leivonta ei kuitenkaan kiinnosta, voihan sitä itse tehdä vaikka kuorinnan ja vartalovoiteenkin.


Mahtavaa joulunodotusta kaikille ja muistakaa tulla aina katselemaan Lyytin joulukalenteria, mukavien ja hyödyllisienkin juttujen varalta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita toki jotakin. Vastaamme ilolla!