etusivu toimitus yhteys

23. huhtikuuta 2017

Kakkosten opintomatka Tukhomaan

Perinteistäkin perinteisempi kakkosten opintomatka Tukholmaan alkoi viime keskiviikkona kello 6 aikaan koulumme pihalta, johon se myös päättyi perjantai-iltana. Toisen vuosiluokan opiskelijat ja valvovat opettajat palasivat kotiin rättiväsyneinä, mutta täynnä mahtavia kokemuksia niin Helsingin yliopistoista, kuin Tukholmastakin.

Keskiviikkona matka starttasi neljällä bussilla kohti Helsingin yliopistoja. Bussimatka sujui uneliaissa, mutta hieman jännittyneissä tunnelmissa. Matka päättyi yliopistovierailujen jälkeen Senaatintorin kautta Helsingin satamaan, jossa opiskelijat ja opettajat nousivat hulppea Silja Symphonyn uumeniin. Laivaan nousun jälkeen vuorossa oli perinteinen illallisbuffet Jamon kuuluisassa katkarapukoulussa. Illallisen jälkeen vuorossa oli vapaata aikaa ja puoli kymmenen maissa oli luvassa lyseolaisten laulu- ja tanssitaitojen esittelyä karaoken pyörteissä.

Torstai aamuna puoli kymmeneltä Silja Symphony saapui Tukholmaan ja matka jatkui busseilla Tukholman keskustaan. Siellä opiskelijat osallistuivat InstAmazing-race, jonka tuotoksia löytyy Instagramista seuraavilla tunnuksilla: #lyseojns ja #lyskasto. Tukholmassa lyseolaiset käyttivät aikansa InstAmazing-race:n lisäksi shoppailemalla ja nähtävyyksiä kierrellen. Illalla laivalla lyseolaisilla oli taas mahdollisuus osallistua buffettiin ja karaokeen.


Perjantai aamuna laiva saapui Helsinkiin hieman ennen kello 10 ja aloitettiin bussimatka uupuneina kohti rakasta kotikaupunkia ja Lyseon lukiota. Alla vielä hieman kuvia mahtavalta reissulta.


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita toki jotakin. Vastaamme ilolla!