etusivu toimitus yhteys

2. toukokuuta 2016

2016 Kakkosten risteily
Legendaarinen kakkosten risteily sai alkunsa aikaisin aamulla 20.4, kun väsyneet kakkoset haahuilivat busseihinsa istumaan ennen aamu kuutta. Jännittyneisyys nousi silti pintaan jo ennen Karviota ja kuuden tunnin matka taittui hetkessä.


Ennen varsinaista laivalle pääsyä jokainen kakkonen sai mahdollisuuden tutustua johonkin Helsingin korkeakouluun ja helsingin keskustaan.


Laivanamme toimi Silja Symphony, ja se häikäisi loistollaan itäsuomalaista tavan tallaajan. Laivalla saimme nauttia hyvästä ruoasta, ilma-akrobatiasta, live-musiikista ja jopa Grease-musikaalista. Illalla Lyseo valtasi karaokebaarin ja laulu raikui. Viimeistään kahdelta väsyneet opiskelijat (ja opettajat) kaatuivat laivapeteihinsä ja näkivät ruotsalaisia unia. 


Buffet-aamupalan jälkeen matka Tukholman keskustaa alkoi. Saavuttuamme busseilla Strömgatanille ja instamaizin race sai alkunsa (jokaisen oli kierrettävä 3 nähtävyyttä ennalta määrrätyistä kohteista tai käytävä museoissa). Seikkailun kuva tuotoksia löytää instagrammista #lyskastoTanssin täyteinen paluumatka oli jatkoa edellisen illan huumalle. Perjantaina päivä kului bussissa ja vaikka lähdettäessä väsytti, väsytti palatessakin (allekirjoittanut nukkui 15 tuntia seuraavana yönä).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita toki jotakin. Vastaamme ilolla!