etusivu toimitus yhteys

18. joulukuuta 2013

18. LUUKKU

Apua, jouluun on enää... kuusi päivää? Mikä tarkoittaa että on kuusi päivää aikaa metsästää kynsin ja hampain viimeiset lahjat! Uskon että sieltä löytyy muutamia jotka kamppailevat aiheen parissa, myöntäkää pois ;) Siispä päätin tehdä inspiraatioksi pientä helppiä kaikille teille Matti-Myöhäisille tai muuten vain viime tippaan jättäville. Uskon ettei kovinkaan monella lukioikäisellä ole varaa kalliisiin kelloihin tai hajuvesiin, joten raivasin tilaa niille budjetti-ystävällisille lahjoille!

 1. Söpöt tohvelit tai sukat on varma juttu. Varmista ensin tytön tyyli; rock vai pop. Poikamainen tyttö ei välttämättä pitäisi Hello Kitty -sukkia, kun taas tyttömäinen tyttö saattaisi antaa mustat Kiroileva siili -tohvelit veljelleen..  2. + 3. Suihkugeelit, rasvat ja huulijutut  menee aina. Olipa se sitten punainen huulipuna tai vaaleanpunainen huulikiilto, tyttö tulee tarvitsemaan niitä jossain vaiheessa! (tähän sanon kokemuksella; jätä ne kaikkein halvimmat hyllyyn, luota minuun) 4. Söpöt tai sisustukselliset tyynyliinat on kiva lisä huoneeseen. Mustavalkoiset toimii aina ja ruusu- tai kissakuvioiset löytää paikkansa tyttömäisen huoneesta.
1. + 3. Kuviollinen t-paita ja perus pipo on varma valinta. Mitä hauskempi teksti huumorimiehelle, sitä parempi. Bändi- tai urheilu-paita ovat hyviä jos pojalla on jokin tietty mielenkiinnonkohde. 2. Aamun piristävä muki on aina kiva kaivaa kaapista! Sen voi myös tehdä itse mutta nopea etsii muutaman euron kipaleen Anttilasta. 4. Jokavuotinen suihkugeeli vuori ei haittaa, nimittäin parempi olla liikaa kuin liian vähän. Voit ovelasti vaikuttaa miltä henkilö tuoksuu.. ;) 

+ Yhteisenä kaikille: herkkukassi! Olipa henkilö nainen tai mies, tyttö tai poika, vanha tai nuori; lempiherkut otetaan aina ilolla vastaan. Lempi suklaalevy, karkkipussi, limppari ja vaikka sipsipussi. Jos olet epävarma, valitse ne perusmaut joista jokainen tykkää (muista allergiat!!!). 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita toki jotakin. Vastaamme ilolla!