etusivu toimitus yhteys

14. joulukuuta 2013

14. LUUKKU


Heipsansaa amigot!

Rupesin tuossa vähän aikaa sitten miettimään ''what's great about christmas?'',
niinpä väsäsin pienen listan joulun kivoista asioista.

                     

1. Joulufiilis tai semmoinen hassunhauska olotila - On semmonen ihmeen rauhaisa olo, mutta silti stressaa :-D? Tajusikohan kukaan, mitä ajan takaa.. oh well.

2. Jouluvalot & kynttilät - Rakastan kävellä kauniisti jouluvaloilla koristeltujen talojen ohi, koska sillon pimeys ei pelota niin paljoa ja tulee semmonen jii-haa -fiilis ja hymyilyttää vaikka varpaat on ihan jäässä. Jag älskar. 

3. Joululeffat - Saiturin joulu, Yksin kotona, Joulupukki ja noitarumpu jne.
Saiturin joulussa on kiva opetus ja yksin kotona leffat ovat viihdyttäviä!

4. Ruokaa, ruokaa ja ruokaa - mymskelismym! What else can I say. On niin ihanaa ohjata suklaakonvehteja ja kaiken maailman leivoksia kohti ääntä ja kulauttaa iso lasillinen lämmintä kaakaota tai glögiä päälle.

5. Hymyily - suurimmasta osasta ihmisistä tulee jollain tavalla iloisempia ja se näkyy siinä, että tuntemattomillekkin hymyillään, mikä on très magnifique!

pssst.
Törmäsin joskus sellaiseen ideaan, että joulukalenterin luukun avaamisen sijasta pistettäisiin purkkiin 1€ joka päivä, 24 päivän ajan. Nämä 24€ lahjoitettaisiin sitten haluttuun hyväntekeväisyysjärjestöön. Tää on musta ihan huippu idea, ja toteutan sitä parhaillaan - vielä ei ole myöhäistä aloittaa!:-)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita toki jotakin. Vastaamme ilolla!