etusivu toimitus yhteys

9. joulukuuta 2012

LINNAN JUHLAT - 7X OUTFITS


Linnan juhlien, jotka itsenäisyyspäivän kunniaksi järjestettiin 6.12, pukukoodi on hyvin juhlava: kutsukortissa kehotetaan pukeutumaan frakkiin ja juhlapukuun. Miehillä tumma puku − ei kuitenkaan smokki− voi korvata frakin. Naisilla juhlapuku etiketin mukaisesti tarkoittaa täyspitkää, juhlavasta materiaalista valmistettua leninkiä. Papit, poliisit ja muut viranomaiset esiintyvät virka-asujensa juhlaversioissa.
Sekä miehet että naiset voivat halutessaan pukeutua myös kansallispukuun. Pukeutumisasiantuntijoiden mukaan kansallispuku onkin itsenäisyyspäivän vastaanottoon paras mahdollinen asu; se korostaa suomalaista identiteettiä.

Tässä mun omat suosikit ja mieleenpainuvimmat asut Linnasta!

Kuvat: Antti Hämäläinen, Heikki Saukkomaa, Antti Hämäläinen

Laulaja Laura Voutilaisen puvun suunnitteli Riia Lampinen. Asukokonaisuudesta huokuu kreikkalaisuus!

Näyttelijä Maria Ylipää pukeutui vanhan Hollywoodin tyylisesti upeaan, avoselkäiseen punaiseen iltapukuun. Suunnitelijana toimi Hanna Sarén.

Näyttelijä Laura Birnin tyylikäs kierrätyspuku oli tehty vanhoista nahkatakeista; puvun on suunnitellut Outi Pyy. Tykkään erityisesti kultaisesta headpiecestä!

Kuvat: Timo Korhonen, Jussi Nukari, Heikki Saukkomaa

Taiteilija Adel Abidin puku on suomalaisen Mert Otsamon kädenjälkeä.

Räppäri Cheek eli Jare Henrik Tiihonen valitsi Linnaan tyylikkään Louis Vuittonin puvun.


Yhdysvaltain suurlähettilään vaimo Cody Oreck puki ylleen Mert Otsamon luomuksen. Iltapuvussa on vaikutteita Suomen luonnosta.Kuva: All over press

Perussuomalaisten kansanedustaja Pertti Virtanen erottui juhlijoista persoonallisilla asusteillaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita toki jotakin. Vastaamme ilolla!