etusivu toimitus yhteys

18. joulukuuta 2016

Lyytin joulu 2016: Luukku 18

Joulu lähenee vauhdilla mutta oletko jo muistanut ostaa ystävillesi ja/tai perheellesi lahjoja? Vai oletko sinäkin niitä ihmisiä jotka vahingossa jättävät lahjojen oston viime tippaan? Mutta muista ettei kannata stressata lahjoista sillä lahjan saaja kuitenkin ilahtuu lahjastaan, oli se mitä tahansa sitten. Mutta jos et ole vielä kerennyt ostaa lahjaa on vielä hyvin aikaa ostaa tai vaikka tehdäkkin lahja. Keräsin alas muutamia lahja vinkkejä jos lahjan hankinta on vielä tekemättä mutta pidä kiirettä sillä aika käy pian vähiin:

* Aina ei välttämättä tarvitse ostaa lahjoja sillä aina voi tehdä jotain! 
   - Voit esimerkiksi leipoa jotain hyviä joululeivoksia.  
Monia kivoja ja hienoja lahjaideoita löytyy myös  http://www.kotivinkki.fi/avainsanat/itse-tehdyt-joululahjat sivulta jos haluat ryhtyä luovaksi ja tehdä itse lahjat!

* Jos kuitenkin haluat ostaa lahjat niin kannattaa miettiä muutamia asioita ennenkuin ostat mitään. Esim.  
   - Jos ajattelit ostaa vaatteita on hyvä tietää hänen koko ettei vahingossa osta liian pientä kokoa tai jos henkilö ei pitä ylisuurista vaatteista niin katsoo ettei osta liian isoa vaatetta.
   - Mieti mistä henkilö pitää tai on kiinnostunut? Henkilön kiinnostuksen kohteen tietäminen voi auttaa tosi paljon lahjan ostossa. 
   - Mieti myös onko henkilö sanonut haluavansa jotain mitä hänelle ei vielä ole, henkilö varmasti ilahtuu jos saa jotain mitä on toivonut pitkään. 

* Jos aika kuitenkaan ei riitä lahjan hankkimiseen niin joulukortin antaminen on hyvä idea!
   - Korttien lähettäminen halvalla postimerkillä on kyllä jo umpeutunut joten jos haluat lähettää kortin jollekkin niin joudut ostamaan kalliimman 1.luokan postimerkin jotta se kerkeää perille ajoissa, mutta kortti on silti hyvä valinta.
   - Muista ettei sillä ei ole väliä oletko askarrellut kortin itse vai oletko ostanut kaupasta, koska kortin saaminen ilahduttaa henkilöä varmasti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita toki jotakin. Vastaamme ilolla!