etusivu toimitus yhteys

5. joulukuuta 2016

Lyytin joulu 2016: Luukku 5


Joulun lähestyessä uhkaavaa vauhtia monien entisten ja nykyisten lyseolaisten mielen täyttää jouluisen tunnelman lisäksi nostalgia. Illat täyttyvät vanhojen juhlaperinteiden ja lapsuuden joulujen muistelusta. Kukapa meistä ei haluaisi välillä palata takaisin lapsuuteen, jolloin kaikki oli helppoa, varsinkin joulun odotus. Tässä blogilaisten parhaita muistoja lapsuuden jouluista.

"Minulla oli aina ala-asteella oma pikkuruinen joulukuusi, jota koristi vain yksi joulupallo. Joulun paras hetki oli ripustaa lempijoulupallo kuuseen yöpöydälle. Jokaisen joulun jälkeen Joulupukki kävi yöllä hakemassa kuusen pois, koska en muuten raskinut luopua siitä."

"Kuusi vuotta sitten oli meidän kissanpennun ensimmäinen joulu. Kun se näki joulukuusen, se kiipesi siihen, ja kaatoi koko puun. Hirveästi joulupalloja särkyi ja edelleen joka joulu kissa istuskelee kuusen alla."

"Lähdettiin muutama vuosi sitten serkun kanssa jouluaaton aattona varta vasten kuusta kaatamaan. Me etsittiin metsän hienoin kuusi ja yritettiin kaataa se, mutta sen runko oli ihan jäässä joten se ei oikein onnistunut. Lopulta se saatiin kotiin, mutta se oli niin iso että se piti koristella yläparvelta käsin."

Nostalgista joulun odotusta ja nauttikaa ylimääräisestä vapaapäivästä kunnolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita toki jotakin. Vastaamme ilolla!