etusivu toimitus yhteys

4. joulukuuta 2016

Lyytin joulu 2016: Luukku 4


Joulun lähestyessä myös pikkujoulukausi alkaa. Jotkin useamman vuoden tunteneet piirit ovat ottaneet illanistujaiset jo perinteeksi ja monet eri yhteisöt ja uudet porukat keksivät tänä vuonna ensimmäistä kertaa, että tällä poppoollahan voisi juhlistaa joulun tuloa. Lahjat vaihtavat omistajaa, hyvän joulun toivotukset raikuvat ja pipareita popsitaan. Mikäs sen mukavampaa olisikaan, kuin tutulla rakkaalla porukalla pitää hauskaa ja unohtaa hetkeksi huolet ja murheet.

Koska pikkujoulukausi alkaa olla vilkkaimmillaan ja varsinkin tänä pidempänä viikonloppuna varmasti iso osa lyseolaisistakin viettää aikaa ystäviensä kanssa, halusin kerätä tähän muutaman piristävän vinkin pikkujouluja varten:

~ Lumet ja pakkaset ovat juuri tulleet ja ulkona on liukasta. Olkaa siis kaikilla kulkupeleillänne, myös apostolin kyydillä, liikkuessanne varovaisia!

~ Muistakaa, että pikkujoulujen suolaa ovat rumat jouluvillapaidat!

~ Jos pikkujouluillessanne päädytte tanssilattialle, muistakaa, että Lyskan tunnustanssiliikkeellä, V-askeleella, hurmaatte kenet vain! Ja varsinkin Reksi-Peten!

~ Jossakin vaiheessa iltaa on hyvä myös hetkeksi pysähtyä olemaan vain siinä. Seuratkaa ystävienne touhuja sivusta hetki ja huomatkaa se, kuinka hyviä ystäviä olettekaan. Mikään ei ole parempaa kuin tiedostaa se, kuinka mahtavassa seurassa saakaan viettää aikaa.

~ Ja tärkein neuvo: Nauttikaa!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita toki jotakin. Vastaamme ilolla!