etusivu toimitus yhteys

11. joulukuuta 2015

Lyytin joulukalenteri 2015: Luukku 11

Tästä luukusta tärähtää viikonlopun menovinkki!

Tule katsomaan mahtavia tanssiesityksiä, upeaa lavashowta ja jännittämään tanssijoiden horjahtelevia piruetteja! Joensuun Tanssiopiston joulunäytökset tarjoavat tanssia baletista hip hoppiin matkaten samalla kauas Maan painovoimakentän ulkopuolelle avaruuteen ihmettelmään muukalaisia ja kokemaan putoamisen tunteen. Vaikka et olisikaan niin innoissasi tanssista minkäänmoisessa muodossa, tule edes kuuntelemaan musiikkia ja kannustamaan oman koulun tanssijoita (Reijolan yhteisötalo, su klo 13&16).

Suosittelen tutustumaan Joensuun kulttuuritarjontaan, sillä sitä löytyy laidasta laitaan. Mikäli tanssiesitys ei kuitenkaan edelleenkään kiinnosta, voit toki aina keksiä muuta jouluista ohjelmaa. Esimerkiksi Kauppakeskus Metropolissa järjestetään joulumyyjäiset ja areenalla joulumarkkinat (12.-13.12.2015), teatteria on tarjolla jos minkämoista ja taidenäyttelyitä Saksan yhdistymisestä (yliopiston kirjasto) moottorisahaveistoksiin (taitokortteli). Taidemuseolla on myös oikein kiinnostavia näyttelyitä. Ja Tiernapoikia (Taitokortteli su klo 13) ei tietenkään saa unohtaa!

Ainakin minä aion nauttia tulevasta viikonlopusta ja näytöshumusta niin hyvin kuin vain parhaiten osaan. Koko syksy tiivistyy muutamaan päivään, ja lavalla purkautuu koko pieni sali omaksi avonaiseksi maailmakseen täynnä adrenaliinin punoittamia poskia ja nopeaa hengitystä, kihelmöivää jännitystä jaloissa ja heittäytymistä. Pienet hetket lavalla sisältävät kukin oman ikuisuutensa - en haluaisi olla silloin missään muualla.

Joensuun viikonlopun tapahtumia voi katsella enemmän täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita toki jotakin. Vastaamme ilolla!