etusivu toimitus yhteys

21. joulukuuta 2015

Lyytin joulukalenteri 2015: Luukku 21

Minä saan kokea sen, miltä tuntuu olla kuumeessa lomalla. Sen enempää kuitenkaan surkuttelematta päätin etsiä huvittavia pelejä ja visoja tämän päivän ratoksi (ja siksi koska se ei vaadi liikaa selkeää ajattelutyötä). Jospa kuume laskisi aattoon mennessä!

Joulupuu on rakennettu -visa
Aika hankala jouluvisa! Kymmenen pistettä ja papukaijamerkki sille, joka tietää edes puolet oikeista vastauksista veikkaamatta kaikkia.

Sugar Sugar Xmas
Hieman liian makea nimi hieman tylsälle pelille, mutta tämä vaatii jo pikkuisen pölyyntyneiden aivojen käyttöä, kun sokeri pitää ohjata mukeihin. Jo on makeat juotavat.

Deep Freeze
Joulupukin täytyy päästä vihollistonttujen ohi - mikä missio, sanon minä.

Ski Safari
Tässä pelissä lasketellaan päätähuimaavan jyrkkiä rinteitä ja paetaan lumivyöryjä.

Voisihan aikaa käyttää huomattavasti paremminkin, mutta näinkin se kuluu. Jos et tunne olevasi velvollinen paistamaan pipareita, siivoamaan tai kenties lukemaan koulukirjoja, ole hyvä ja viihdytä itseäsi hetki näiden parissa.

Ja ettei kukaan unohtaisi...

Sanna toivottaa hyvää, herkullista, huvittavaa, ihanaa, iloista, ikimuistoista, lumista ja kerrassaan riemukasta joulua. Kiitos kuluneesta vuodesta ja niin edelleen, nukutaan nyt univelat pois siihen mennessä kun niitä alkaa taas kertymään lisää.

(Sain tätä luukkua kirjoittaessani ties miten monta hyvää joulukalenteriluukkuideaa, mutta en jaksanut enää muuttaa suunnitelmaani - säästän ne siis ensi jouluksi.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita toki jotakin. Vastaamme ilolla!