etusivu toimitus yhteys

2. joulukuuta 2015

Lyytin joulukalenteri 2015: Luukku 2

Hyvät hyssykät, koeviikko loppuu aivan pian! Ei ole enää mitään tekemistä, koska lukea ei tarvitse! Mihin kummaan voi tämän ylimääräisen ajan pistää?

Jos ei todellakaan ole läksyjä tai niitä ei viitsi tehdä, kaikki kaverit huitelemassa kukin omilla teillään ja ulkona tylsänharmaa rönttäkeli, voi vaikka heittäytyä sängylle, ottaa mukavan asennon ja viihdyttää itseään näiden vloggaajien parissa.


Ben asuu pohjoisen pallonpuoliskon talven Etelä-Afrikassa onnistuen pakenemaan Lontoon tihkusadetta ja harmaata taivasta. Aika hyvä selviytymiskonsti, eikö vain?

Jack Harrisin välivuodesta ja sen taltioimisesta nimensä saanut kanava, jossa kaksoset Jack ja Finn tuottavat monipuolista ja laadukasta sisältöä.

Carrien iloinen tyyli piristää päivää, ja musikaalinen nuori nainen inspiroi ihanilla videoillaan!

DanTheDirector
Kapkaupungissa asuva Dan tekee kerrassaan upeita lyhytelokuvia, jotka saavat uskomaan, että ihmiskunnalla on kuin onkin vielä toivoa.

RayaWasHere
Raya on matkustanut ympäri maailmaa (toivottavasti mukanaan muutakin kuin leipää ja piimää vaan) pakattuaan vuosi sitten elämänsä reppuun ja kokenut huikeita seikkailuja!

...ja eikun lukemaan vuoden viimeiseen kokeeseen. Onnea kaikille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita toki jotakin. Vastaamme ilolla!